Sexul bun cu dietă subțire se ține

Sexul bun cu dietă subțire se ține

Sunt două întrebări care au frământat omenirea de milenii. Prima e aia cu oul și găina, care nu e foarte importantă, pentru că și ouăle și găinile sunt la fel de bune, dacă-s gătite ca lumea. Cea de-a doua este cu adevărat răscolitoare prin importanța ei: ce e mai e mișto, sexul sau ceafa de porc?

Iar în timp ce femei, bărbați și instituții opinează de zor, vine PETA să ne lămurească: sexul, proștilor. Sexul e mai mișto, cu condiția să renunți la ceafa de porc. Într-un fel, e bine că organizația a lăsat-o mai moale, de data asta, cu mesajele emoționale puternice, și au ales să lucreze cu cardiologi și oameni din cercetare. Iar studiile astea spun că dacă mănânci multă carne, sexul cu partenerul suferă. Și nu în sensul ăla bun. *wink*

Vizualele te fac să vrei să te ascunzi în șifonier, e adevărat, dar se pare că au succes. Campania va rula toată vara, în trei state americane: Texas, North Carolina și Georgia, adică acolo unde se produce și consumă cea mai multă carne de porc, vită și pui.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related