Iată o minge de tenis care se comportă fix ca un fan: calcă totul în picioare ca să ajungă la Wimbledon

Astăzi a început turneul de tenis de la Wimbledon. Sau, cum îl mai numesc unii, ”A 18-a pogorâre a lui Federer”. Sunt, probabil, cele mai importante două săptămâni de tenis ale anului, iar turneul în sine este cel mai greu de câștigat dintre toate câte există. Motivele sunt multe și subiective, poate intrăm în ele cu altă ocazie.

Ca-n fiecare an, BBC-ul a pregătit un spot de încălzire, ca să intre lumea în atmosfera gazonului, a căpșunelor și a brandurilor proaste de alcool, gen Pimms. 

Filmulețul este regizat de frații Dempsey (Ben și Joe) și ne prezintă aventurile unei mingii de tenis care are mult prea multă energie pentru binele ei. Iar în drmul său spre terenurile de la Wimbledon, calcă totul în picioare, sparge, rupe, strică și pătează.

Ad-ul poartă semnătura celor de la Y&R London, care au mai lucrat cu BBC și pe alte proiecte de promovare a evenimentelor sportive, cum ar fi Olimpiada de la Rio sau prima ligă a campionatului englez de fotbal (Premier League).

De altfel, BBC-ul are o istorie interesantă alături de turneul din Marea Britanie. Turneu care, apropo, are un nume mai lung decât cel pe care îl știm cu toții. Oficial, se numește ”The All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World”.  

Intre timp, în Marea Britanie, nimic nu se irosește și orice oportunitate de a face bani trebuie folosită la maximum. Cum a făcut, de pildă, agenția asta de imobiliare.

 Și încheiem cu două spoturi din anii trecuți: Companii

Branduri

Sectiune

DictionarRelated