Bogdan Nitu (Webstyler): Anul acesta la Effie Romania s-au intamplat doua premiere care arata importanta digitalului in comunicare

Pornind de la prezenta tot mai vizibila a digitalului printre campaniile finaliste si premiate la editia de anul acesta a premiilor Effie, Bogdan Nitu (CEO, Webstyler) face un snapshot privind perceptia clientilor asupra investitiilor in digital, potentialul mediului si cum a evoluat modul de abordare al agentiilor asupra proiectelor de digital.

Cu pasi mici dar clari, clientii fac trecerea de la cereri de tipul "vrem sa fim pagina de Facebook cu cele mai multe like-uri" la "vrem ca digitalul sa aiba rolul X in strategia noastra de comunicare".

 

Cu siguranta a castigat mai mult teren anul acesta decat in alti ani. Pe langa multe campanii digital driven premiate (printre care 2 premii Gold, pentru un app si pentru un ‘real time’), anul acesta la Effie Romania s-au intamplat doua premiere care arata cat de important e digitalul in comunicare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 17 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated