Brainy Cell nu te face neaparat mai destept, dar macar incearca

Brainy Cell nu te face neaparat mai destept, dar macar incearca

Ah, daca ar exista o cale sa ne mai si punem mintea la contributie, dar fara sa lasam telefonul din mana. Daca am putea sa pierdem in continuare vremea, dar sa o facem intr-un mod util, macar. Hai ca se poate. Tehnologia ne serveste si reci si calde, iar aplicatiile care-ti solicita creierul sunt de partea binelui. 

La 14 ani, Arpad Toth, un programator antreprenor din Arad, invata Pascal. Un limbaj de programare care dadea consmaruri multora. Dar lui i-a placut asa de mult, incat asta face si acum: programare. In urma cu doua luni, in timpul liber, a facut Brainy Cell. Numele aplicatiei face inutila orice alta prezentare, dar noi ne indeplinim datoria: joculetul a ajuns la peste 1000 de descarcari ale cetatenilor din 24 de tari. Prima versiunea a avut ceva bug-uri, dar un programator are, in general, alti prieteni programatori, asa ca Arpad a ascultat feedback-ul si a facut rapid retusurile de produs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related