IAA Romania are o noua conducere

In cadrul Adunarii Generale IAA care a avut loc in luna decembrie 2004, a fost aleasa noua echipa care va conduce IAA Romania pentru urmatorii 2 ani.

Dl. Mihai Ghyka, Marketing Director Interbrew Romania este noul Presedinte al International Advertising Association (IAA) Filiala Romania, preluand functia detinuta in ultimii doi ani de catre D-na Veronica Savanciuc, CEO la Lowe & Partners.
Pentru Dl. Mihai Ghyka, acesta este primul mandat de Presedinte IAA, in trecut detinand un mandat de Vice-Presedinte IAA Romania.

Ceilalti membrii ai Consiliului Director sunt: Alexandra Gatej - HPC Business Unit Director Unilever SCE (Vice-Presedinte), Stefan Iordache- Managing Partner Leo Burnett Romania(Secretar), Octavian Popescu- Managing Director Initiative Media Romania(Trezorier), Bill Avery- Publisher Business Media Group(Membru), Narcis Horhoianu - Associate Marketing Director Procter & Gamble Romania (Membru) si Felix Tataru- Managing Director GMP(Membru).
Dl. Mihai Vartosu (Director General - Grey Worldwide Romania) detine functia de Presedinte onorific.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related