Lasă-i să vină la Visual Playground, ca să rămână la tine!

Lasă-i să vină la Visual Playground, ca să rămână la tine!

Zilele trecute, echipa Visual Playground a făcut turul agențiilor din București: scrisorile adresate directorilor de creație au ajuns la destinație ✓

Mai sunt 3 zile de înscrieri, așa că art directorii, graphic designerii și ilustratorii încă au timp să-și convingă șefii să le semneze cererile de concediu pentru cele 10 zile de workshop-uri de la Visual Playground 2017. Vor avea nevoie de „concediu de creație” dacă vor fi printre cei 24 de candidați admiși în urma evaluării aplicațiilor.  

Fotografii din timpul acțiunii:

Ediția Visual Playground de anul acesta este cea mai ambițioasă de până acum, transformând workshop-urile într-o școală de vară cu festival vibes.

Procesul de selecție a participanților se va baza pe evaluarea răspunsurilor din formularul de înscriere și a calității portofoliilor trimise (care trebuie să conțină minimum 5 lucrări grafice personale reprezentative).

  • Deadline înscrieri: luni, 10 iulie, 23:59
  • Formular burse Wacom
  • Locuri disponibile: 24
  • Cerere de concediu: 26 iulie – 6 august (zilnic, între 10:00 și 19:00)

Visual Playground 2017 și Visual Playground Open Nights sunt proiecte culturale co-finanțate de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) și Unicredit Bank.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related