Laura Caraculacu paveaza Art Land-ul cu fotografie fashion

Laura Caraculacu paveaza Art Land-ul cu fotografie fashion

Nu prea are timp sa faca altceva in afara de fotografie, dupa ce si-a dat licenta si disertatia in foto-video la UNArte. Laura Caraculacu a inceput cu portretele si fotografia de peisaj si a ajuns sa se specializeze pe fotografia fashion. Brainstorming-urile la cafea alaturi de colegii de la UNArte si analiza revistelor Vogue, pe care le-a colectionat de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea ei. Astazi, Vogue Italia online ii listeaza o parte din fotografii, iar alte reviste o contacteaza pentru colaborari.

Printre proiectele de fashion photo in care s-a bagat pana acum se numara, in varianta editoriala, revistele Whisper, Trend Prive, Ellements si Obscurae. Au mai fost si fotografii facute pentru BestValue (make-up duty free in Otopeni) si diferiti hairstilisti ce au participat la concursuri de profil. In the making, Laura spune ca pregateste ceva cu doua bloggerite cunoscute de pe la noi. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related