Daca nu mai vrea nimeni sa vorbeasca cu tine despre Game of Thrones

Daca nu mai vrea nimeni sa vorbeasca cu tine despre Game of Thrones

Exista un chatbot pe Facebook care ar putea sa faca asta. El a fost creat de agentia digitala londoneza Catch pentru a raspunde la toate nedumeririle oamenilor in legatura cu serialul. Mai ales ca sezonul 7 e chiar aici, dupa colt, si va debuta pe 16 iulie. 

Am vorbit si noi cu inteligenta artificiala si ne-a spus ca iarna e aici. Pentru ca ne plictiseam, l-am intrebat si despre Gandalf si viitoare morti. Nu s-a suparat. 

Acum, chatbot-ul nu e chiar o inteligenta artificiala care sa iti tina de urat, ci mai mult o enciclopedie cu personaje si o lista foarte folositoare cu mortile si viii din serial. 

GoTBot a aparut aproape din greseala scrie Creativity-Online, dintr-un joc nevinovat pe care cei de la Catch il jucau, ca sa vada cine stie cel mai bine cine traieste sau nu in Game of Thrones. Asa s-au folosit de un program care sa raspunda la cele mai populare intrebari de pe Google in legatura cu serialul. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related