MEDIC ONE A PRIMIT TROFEUL DE EXCELENTA IN COMUNICARE MEDICALA

In cadrul primei Gale a Premiilor de Excelenta Medic.ro, agentiei Medic One i-a fost decernat Premiul Special Press Pro International pentru ridicarea standardelor si Excelenta in comunicarea medicala.

Prima (si, pentru o buna perioada de timp, singura) agentie specializata si dedicata exclusiv comunicarii medicale, Medic One este "responsabila" pentru multe premiere in comunicarea medicala din Romania. Medic One este agentia care a introdus conceptul de campanie DTC (direct-to-consumer), lansand primele campanii de acest gen pe piata noastra. Campanii originale, de referinta, au fost dezvoltate de echipa Medic One in perioada 2000- 2004, de la contraceptie, astm, boli cardiovasculare si BPOC, pana la obezitate, anti-fumat, hepatita si osteoporoza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related