Petrecere cu DJ Vasile in padure, pe marginea lacului

Petrecere cu DJ Vasile in padure, pe marginea lacului

In calendarul petrecerilor, vara se prelungeste cu o zi – sezonul se incheie la Balcanic Mix Sub Stele. Pe 1 septembrie, DJ Vasile mixeaza ritmuri balcanice in padure, pe marginea lacului Cernica. 

Cu peste 25 de ani dedicati domeniului muzicii, DJ Vasile continua sa surprinda la petreceri, festivaluri si in emisiuni de radio cu seturi indraznete. Din 1990 pana azi a provocat fanii cu stiluri variate de muzica. Pe 1 septembrie, acesta imbina muzica traditionala din Balcani cu muzica electronica. In stilul caracteristic, va face oamenii sa danseze, de aceasta data din foisorul parcului Extreme Park Cernica.

 

De la marginea Bucurestiului, pe malul lacului Cernica, stelele se vad mai bine, iar petrecerile sunt mai energice. Mai ales cand la barul din foisor se anunta chiar si tuica, pentru cine se incumeta.

Pe 1 septembrie, ritmul padurii este setat de DJ Vasile. Aerul putin mai curat si atmosfera specifica naturii se gasesc chiar langa Bucuresti, iar drumul spre distractie se croieste printre copaci. Asadar, atentie, tocurile pot dauna grav sanatatii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related