Un bilet pana la ProStudio, va rog!

Un bilet pana la ProStudio, va rog!

Cum stateam eu ieri pe Facebook, cu o mana plictisita pe mouse si cu cealalta chinuita sub barbie, imi apare in feed un sponsored post care zicea "looking for more friends". Deodata m-am dezmeticit si am inceput sa citesc cu interes.

M-am linistit.

"Si aici, unde se dau atitea batalii, vom afla intr-o zi cine putem fi“ spunea Mircea Eliade despre Bucuresti. Asa incepe Pro Studio Romania (studio de videochat) articolul despre avantajele pe care le ai daca te muti in Bucuresti. Ca sa lucrezi acolo, binteinteles. 

Intr-o varianta mult mai dulce decat versurile cantate de Gica Petrescu despre fetitele din Bucuresti, studioul descrie capitala Romaniei, adica "un oras situat pe teritoriul Romaniei", prin sintagme cel putin hiperbolice:

Bucuresti …
    Un oras care, desi e situat pe teritoriul Romaniei, se caracterizeaza printr-o multiculturalitate extraordinara, o serie de discrepante naucitoare, un romantism desprins din alte timpuri si nenumarate posibilitati de creatie, de afirmare si de dezvoltare. Unii il urasc sau dispretuiesc, in timp ce altii tanjesc si se regasesc in el.

Adica un fel de Romanian Dream pe care ProStudio il ofera fetelor din provincie care chiar se gandeau la o colaborare cu ei. La tanc!

Din acest motiv incurajam relocarea modelelor care doresc o colaborare cu studioul nostru!

Dupa excelenta compunere, nu urmeaza "10 criterii legate de aspect si cunostinte de engleza pe care trebuie sa le indeplinesti", ci raspunsurile celor mai importante 5 intrebari pe care le putea anticipa ProStudio:

1. Oferim sprijin absolut in vederea relocarii; 
2. Beneficiezi de siguranta unui loc de munca intr-un mediu relaxat in care poti inregistra venituri care depasesc considerabil media oferita pe piata. Modelele incepatoare castiga in medie 2000$ lunar.
3. Ti se ofera consultanta tehnica, training personalizat, seminarii de dezvoltare profesionala si personala, sedinte de make-up/hairstyling, sedinte foto/video profesionale.
4. Ai acces la evenimente de teambuilding si business unde poti intalni face-to-face renumiti oameni din industrie de la care poti invata si care te pot propulsa in aceasta cariera.
5. Traiesti pe propria piele experienta urbana mondena intr-un oras care are foarte multe de oferit: de la viata culturala, pana la viata de noapte si evenimente exclusiviste.

Eh, daca descrierea noului tau oras de resedinta doar te punea un pic pe ganduri, acum asta sigur te va face sa-ti faci bagajele: sprijin absolut, 2.000$ lunar, experienta urbana mondena. American Dream varianta romaneasca, cum spuneam. De-asta s-a mutat si Mircea Eliade la Chicago.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related