Rezultatele "Aventurilor lui Dino": serialul de desene animate dezvoltat exclusiv pentru mediul online din România

Rezultatele "Aventurilor lui Dino": serialul de desene animate dezvoltat exclusiv pentru mediul online din România

Curajul înseamnă forță morală, încredere, îndrăzneală, vitejie. Dar ce înseamnă el în cazul unui brand? Aventură: să îndrăznești să ieși din zona de confort și să faci lucrurile altfel. Să ai viziunea de ansamblu și să urmărești un scop mai mare, să ai curajul să strigi ,,sunt aici și am ceva de spus”. 

În mai 2017 Danonino, produsul Danone dezvoltat special pentru copii a difuzat în România un serial de desene animate realizat exclusiv pentru mediul online. Brandul și-a propus să îi învețe pe cei mici valori pozitive într-un mod captivant și ușor de înțeles, folosind conceptul de edutainment.

Astfel, Dinozaurul Dino, mascota brandului, a devenit personaj de desene animate. Cele 4 personaje (Dino, Lip, Cacau și Kika) prezintă povestea unui grup de prieteni care trec constant prin noi aventuri. Fiecare episod are o durată de 7 minute și ele pot fi văzute în orice ordine. Pentru a crea un obicei de consum, două noi episoade au fost difuzate în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, cel mai bun moment pentru părinți și copii de a petrece timp împreună. Aventurile lor pot fi urmărite pe canalul de YouTube Aventurile lui Dino Danonino România.

 

După fiecare episod copiii sunt încurajați să petreacă timp cu părinții, să le povestească ce au învățat, care sunt valorile descoperite, cum le aplică ei în viața de zi cu zi. Dino și prietenii lui și-au propus să îi ajute pe copii să înțeleagă ce sunt curajul, spiritul de echipă, prietenia, familia, imaginația și generozitatea.

 

În doar două luni rezultatele au fost peste așteptări. Pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook Danonino, unde desenele animate au fost transmise live, ele au generat 4 milioane de afișări, 1,1 M vizualizări, peste 850.000 de minute de conținut video de calitate urmărit de utilizatori, peste 80.000 de interacțiuni și 30.000 de comentarii de la părinți.

Astfel, Dino și prietenii lui au ajuns în casele copiilor și și-au îndeplinit misiunea. Aceea de a le oferi copiilor și părinților timp de calitate urmărind desene animate educative și distractive.

 

Indiferent dacă ești sau nu părinte, Aventurile lui Dino te ajută să evadezi într-o altă lume a copilăriei frumoase, în care toate visele sunt posibile și în care fiecare întrebare are un răspuns:

Mami, tati, într-o zi vreau să zbor și să vânez curcubee!
Într-o zi? Hai să zburăm acum și să pornim în cea mai interesantă vânătoare de curcubee!

Mami, tati, cât de curajos sunt eu?
Dragule, curajul nu se poate măsura. Curajul îl ai aici, în inimă, și te poate duce pe cele mai înalte culmi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related