Pe moca in Islanda. Se cauta doi cetateni majori, vaccinati si cu drag de hashtag

Pe moca in Islanda. Se cauta doi cetateni majori, vaccinati si cu drag de hashtag

Uite asa se face daca esti agentie de turism si vrei sa afle lumea cat de cool esti: te cauti de-un buget mai maricel prin buzunare si faci doi oameni fericiti. Adica ii aduci in tara ta. Offtoiceland este o agentie de travel care aduce turisti pe tot globul sa viziteze Islanda. Ofera tururi, plimbari, sfaturi, iar faptul ca au peste 120 de mii de fani pe facebook le inlesneste unele proiecte haioase.

 

Ce-au facut? Cu ocazia noului site, au dat sfoara-n lume ca vor sa dea cu norocul peste doi insi doritori de aventura. Ii iau frumos cu un avion si, odata ajunsi la destinatie, ii rasfata cu de toate. Ma rog, nu chiar de toate, ca s-au zgarcit la asigurarea masinii pe-acolo. 

Rental car for a week for almost free (you pay the insurance, we pay the rest).

Dar celelalte chestii, serios, suna destul de bine:

Direct flight with Icelandair from any of their destinations in Europe or north America.

Outdoor clothes from our partners at Cintamani.

Northern lights tour in a super jeep.

Two tickets to the amazing Iceland Airwaves music festival

Dinner at one of Reykjavik most sought after restaurants.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi? Nimic mai simplu: trebuie sa dai like si share, iar apoi sa ai bulanul lui Ogica. Se trage la sorti, ca orice concurs care se respecta. Deci nu e cu meritocratia, nu aveti niciun motiv sa va scoateti creionul bun sertar. Click si click, si-apoi astepti. 

Iar daca soarta iti ranjeste, poate pui si tu ceva pe facebook de pe acolo, ca asa-i frumos. Poate-ti faci si tu un Insta, ca tot omul, ca sa mearga bine hashtagul oamenilor. 

Please note you have to be 21 years or older to qualify for this give away. We might ask you to post some cool pictures during your trip with our #offtoiceland hashtag. Hope you don´t mind. 

Si inca o chestie: trebuie sa ai 21 de ani impliniti. Nu stim de ce, dar putem presupune ca temperaturile islandeze obliga la ceva spirtoase chiar si in cazul unui concurs inofensiv precum acesta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related