Inca un anunt de job tulburator pe internet

Inca un anunt de job tulburator pe internet

Una, doua, hai ca e deja o moda. Povesteam si ne hlizeam putin vineri de faza cu omul ala bun la toate pe care il cauta More than Pub si iata ca nici nu s-au stins bine ironiile si supararile oamenilor ca au venit cei de la revista Explore cu un anunt dupa cum urmeaza:

Dam afara graphic designer, daca gasim unul mai creativ, care sa stie Corel, Photoshop si ceva Illustrator! Convinge-ne ca te pricepi trimitandu-ne un portofoliu si datele tale de contact pe adresa [email protected]. Noi te vom contacta apoi ca sa vorbim mai multe si sa iti spunem la cat incepem programul. #GalleriaCreativeShop #RevistaExplore #NewGraphicDesigner

Poza care insoteste anuntul are si ea carisma ei:

Chestie care nu a ramas netaxata pe internetul romanesc. 56 de Shares si comentarii majoritar negative:

Gebe Alpar: Eu zic sa-l dati afara pe cel de la HR. Graphic Designerul chiar si-a facut bine treaba :))

Tudor A. Ursente: Dati afara departamentul creativ. Repede. :)

Laura Glodeanu: Noul trend in industria creativa in ceea ce priveste anunturile de recrutare ma depaseste. #opriticaiocoborlaprima

Anca Varsandan: Saptamana aceasta cei de la More than Pub si-au dat cu firma in cap (literalmente), acum vin astia in urma lor. Suntem creativi da trebe sa fii tu mai presus de noi in aroganta si "coolness" sa ne arati tu mai bine, angajatorule? De ce nu se fac asemenea anunturi si la developers, vanzatori, economisti, profesori, etc.? Ca toata lumea ar rade de tine si ti-ar da ignore instant ca te pun sa iti pierzi timpul cu asemenea aberatii "cool".

In concluzie: nu prea e bine. Adica, da, hmm, ma rog, e loc pentru toate pe online, ca internetul e mare si duce, dar dupa cum se vede, cei care il populeaza nu lasa gafele sa treaca ca si cum n-ar fi. Sau, ca sa fim mai concisi, caldura mare, monser! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related