USR Popular produce continut video. CpF aproba

USR Popular produce continut video. CpF aproba

La multi ani, 1967! Sa fii un an bun si aducator de sanatate si bunastare si... ah, scuze, suntem in 2017, nu in '67? Decretul 940 nu e pregatit? Femeile care nasc de la 10 copii in sus nu sunt numite "mame eroine" si premiate cu bani de catre partid? Cum care partid? Partidul USR Popular. A nu fi confundat cu USR Liberal, USR Peluza Sud sau USR fan club Justin Timberlake, ca astea sunt factiuni separate ale USR-ului. Nicusor Dan este intr-o categorie a sa, dar nu vrea sa se pronunte care.

Hai ca discutam fara sa stim despre ce discutam. Mai jos este un filmulet facut de niste oameni. Aproape 5 minute, dar merita fiecare milisecunda, va garantam. 

 

Problema atacata aici, in format video, este ca ne imputinam in Romania, iar asta se datoreaza unor factori foarte usor de numit, respectiv cuantificat. Si cum e plin de matematicieni si statisticieni prin partidul nou si altfel, membrii sai au pus-o de un filmulet explicativ in care vocea si informatiile si-au dat mana peste chestiunile tarii. Desigur, vocea este a unui barbat, pentru ca mesajul sa ajunga mai usor la femei. 

Partidul constata probleme grave care fac natalitatea sa sufere (natalitatea este foarte importanta pentru forta de munca, pentru economie, pentru competivitate). Printre aceste probleme se numara divorturile tot mai dese (ramaneti impreuna de dragul copiilor, nu fiti monstri aventurieri!) si avorturile (ucigasii cu ucigasii, mamele cu mamele, nu?).

Partidul crede ca aceste deviatii sociale, rarisime odinioara dar in plin avant in lumea fara capatai de astazi, trebuie numaidecat eradicate. USR-ul a hotarat sa atace internetul mai intai, dar cel mai bine ar fi fost sa inceapa offline, cu ceva mai light. De exemplu, din Valea Grecului, judetul Vaslui. Pe timpul lui Ceausescu, acolo era o fabricuta de copii. Cocheta, investitii, tot ce trebuie. Femeile cu asta se ocupau, practic.

Alte pareri, sa ne mai clatim ochii:

Iulian Comanescu ia in calcul inclusiv o "dusmaneala" ca la carte. Da' n-are cum.

 

 

Tocilescu numeste continutul filmuletului "tampenii" si aminteste si de clipul facut de USR Liberal 

 

 

Mirel Axinte. Si mai transant in traducerea sa din USRista in romana. 

 

 

Adrian Raileanu este inspirat. Haha, Cupidon Dan, buna asta. 

 

Concluzionam tristi, dar plini de speranta inca: Nu trebuie sa ne placa USR-ul, nici nu trebuie sa il votam. Dar de treaba asta n-ar fi rau sa luam un pic de distanta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related