Robert Voicu vrea sa pastreze Waio "different by default"

Robert Voicu vrea sa pastreze Waio "different by default"

Intr-o zi, Robert Voicu si-a scos la o bere toti prietenii freelanceri sau partasi, intr-un fel sau altul, la viata agitata a advertisingului si le-a propus sa-si uneasca priceperile indelung lucrate sub un singur brand. Unii au spus da, altii pas, iar rezultatul a fost Waio, o agentie care ofera astazi servicii in digital. Bine, nu s-a numit Waio initial, iar serviciile nu erau nici pe departe la fel de diverse ca acum, la 2 ani de la lansare.

Robert si echipa au pornit cu web development, zona care aduce si astazi cele mai mari profituri businessului; insa, cu timpul, nevoile din piata i-au facut sa adauge copywriting, branding, strategie de brand in online si social media. De altfel, echipa, care a suferit ceva modificari de-a lungul timpului, este formata din oameni cu pregatiri cat se poate de diverse. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Waio Studio

Waio inseamna different by default. Suntem agentia care tine mereu digitalul in suflet si rezultatele in minte, unde vei gasi mereu ceva neasteptat. Zi de zi, facem mixuri unice de creatie si strategie, care sa se... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related