Event Stuff - integratorul logistic al BIAS2017, pentru a cincea oara

Event Stuff a fost desemnata pentru a cincea oara integratorul logistic al BIAS 2017, cel mai mare show aerian din Romania, care s-a desfasurat pe Aeroportul Aurel Vlaicu in data de 22 iulie. 

In cifre, BIAS 2017 a insemnat peste 150.000 de spectatori pentru care s-au amenajat circa 3000 mp de corturi dotate cu scaune, peste 100 de toalete ecologice (cabine simple si containere VIP) si circa 5000 de metri de gard care a asigurat separarea zonelor de public de cele de zbor si de cele de securitate. In plus fata de anii trecuti, au fost furnizate corturi pentru comandament, presa si persoane cu mobilitate redusa precum si mobilierul pentru Hangar Party, petrecerea destinata protagonistilor show-ului.

 

"Experienta de la cele 4 editii precedente, intelegerea cerintelor speciale de securitate si flexibilitate ale unui astfel de eveniment, capacitatea de furnizare a unei cantitati considerabile de echipamente de calitate si cea de coordonare a montajului acestora sunt principalele motive care au dus la castigarea acestui proiect si la incheierea sa cu success, pentru a cincea oara. Fara o extraordinara munca de echipa acest lucru nu era posibil!", mentioneaza Gabriela Negulescu (reprezentanta Event Stuff).

 

Cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca castigata la numeroasele evenimente mari sau deosebite pentru care a oferit solutii de amenajare standard sau neobisnuite, dar totdeauna sigure, Event Stuff este cel mai mare furnizor general de logistica pentru evenimente din Romania, oferind spre inchiriere cel mai bogat si mai variat inventar propriu.Event Stuff

Pana in 2008 echiparea unui eveniment insemna colectarea diverselor produse de la o multime de furnizori si colaboratori, o mare bataie de cap pentru organizatori. Aparitia Event Stuff Central Europe SRL,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated