Toamna aceasta, cluburile Rotaract din Bucuresti organizeaza cea mai amuzanta cursa a anului, cu ratuste si artisti – Cursa de Ratuste “Rotaract” pe Dambovita

Toamna aceasta, cluburile Rotaract din Bucuresti organizeaza cea mai amuzanta cursa a anului, cu ratuste si artisti – Cursa de Ratuste “Rotaract” pe Dambovita

Cluburile Rotaract din Bucuresti organizeaza sambata, 23 septembrie 2017, incepand cu ora 13.00, cel mai amuzant eveniment caritabil al anului: Cursa de Ratuste “Rotaract” pe Dambovita. Intre Podul Hasdeu si Podul Izvor, 3000 de ratuste de cauciuc se vor intrece pe apele Dambovitei pentru a schimba viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Cauzei noastre s-au alaturat nume mari ale muzicii romanesti si influenceri, precum: Smiley, What’s Up, Adda, Andra Gogan, Ioana Ignat, Mira si Xonia. Pana pe 22 septembrie 2017, data limita a inscrierilor, asigura-te ca ai achizitionat cel putin o ratusca norocoasa si ca ai contribuit la schimbarea vietii unui copil! 

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a achizitiona proteze auditive de ultima generatie pentru copiii hipoacuzici de varste foarte fragede de la Scoala Speciala pentru Surzi nr. 1 Bucuresti. Protezele au rolul de a le reda copiilor capacitatea de a auzi, precum si de a le opri pierderea totala a auzului, schimbandu-le astfel viata si oferindu-le o sansa la o viata normala.

Asadar, invitam intreaga comunitate sa se implice in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micutilor cel mai frumos sunet – sunetul copilariei!

Inscrierea se face pe site-ul cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigurand participarea la cursa cu 1 ratusca. Un participant se poate inscrie cu una sau mai multe ratuste, iar castigatorul cursei va beneficia de un premiu de 500 Euro din partea sponsorului principal.

Le multumim pentru implicare in aceasta cauza nobila sponsorilor si partenerilor nostri: Pecef, PetExpo, Romdeca, Itsy Bitsy FM, Creative Business Management, Audiosofia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related