Orange şi Profero dau startul vânătorii de net în toate oraşele, cu aplicația 4G MegaHunt

Orange şi Profero dau startul vânătorii de net în toate oraşele, cu aplicația 4G MegaHunt

În luna august, drumul înapoi spre casă, o ieșire în oraș sau pur și simplu o plimbare pe străzi se pot transforma oricând într-o vânătoare de net. Pentru a-i invita pe clienții Orange să testeze avantajele celei mai extinse rețele 4G din România, cu acoperire 100% la nivel urban, Profero a dezvoltat pentru operatorul telecom aplicația mobilă 4G MegaHunt.

Compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android și bazată pe realitatea augmentată (AR), aplicația le permite utilizatorilor din orice oraş din România să câștige, până pe 31 august, premii constând în bonusuri de net sau vouchere valorice. Mai mult decât atât, netul câștigat cu 4G MegaHunt poate fi dublat în aplicația Contul Meu Orange.

"În doar patru zile de la lansare, 4G MegaHunt a urcat deja pe prima poziţie în topul aplicațiilor gratuite din AppStore și ne așteptăm ca febra vânătorii de net să cuprindă în zilele următoare tot mai mulți români. Avem încredere că noua aplicație dezvoltată cu suportul agenției Profero va fi pe placul clienților noștri cărora le oferă un sentiment inedit – acela de a-ți lua singur netul de care ai nevoie, de oriunde, pentru că acum ai acoperire 4G peste tot în orașul tău", spune Mirela Bosoi (Head of Brand and Communication la Orange).

 

Pentru a începe vânătoarea, clienții Orange trebuie să descarce gratuit aplicația 4G MegaHunt din AppStore sau Google Play, să o instaleze și să se logheze pentru a explora orașul. Pe o hartă virtuală a zonei în care se află, aceștia pot identifica, pe o rază de 3 kilometri, locurile în care se găsesc premiile: bonusuri de 500 MB sau 1 GB trafic de net sau vouchere în valoare de 10 euro (TVA inclus), ce pot fi folosite în magazinele Orange. Vor ști exact ce premiu urmează să vâneze când se vor apropia la 50 de metri de acesta, putând apoi să-l captureze prin AR. De asemenea, câștigătorii vor primi titluri de onoare cu care să se laude la prieteni: Mega Vânătorul, Vulturul Virtual, 4Genistul Ager, Robin Cyberhood și Stăpânul Internetului.

"Când ai acoperire 4G peste tot în oraș, meriți și net pe măsură! Iar într-o eră în care internetul a devenit un must pentru orice Millennial, era nevoie ca cineva să pună la dispoziție un nou mod de a face rost de date: cele pe care ţi le iei singur. 4G MegaHunt este prima aplicație prin care ai parte și de net, și de premii. Și, cu ajutorul ei, suntem generația care nu rămâne niciodată fără net! Sperăm ca toți vânătorii de mega din comunitate să încerce aplicația, să exploreze orașul și să găsească primii punctele de interes prin puterea 4G!", spune Dan Hariga (Art Director Profero).

 

Campania se derulează în perioada 8 – 31 august 2017 și este adresată exclusiv clienților Orange.

Echipele participante:

Din echipa Orange implicată în campanie fac parte: Mirela Bosoi – Head of Brand and Communication, Alexandra Cîrciu – Online Communcation Specialist, Crina Țenovici – Head of convergence and b2b communication, Anca Stancov – Head of Media.

Echipa Profero îi include pe: Elena Negrescu – Senior Copywriter, Daniel Oprea – Senior Art Director, Dan Hariga – Art Director, Mădălina State – Account Director, Evelina Lunga – Account Manager, Vlad Emandi – Motion designer, Alin Badiu – Art Director.

Agenția de media implicată în dezvoltarea campaniei este Initiative.

Studioul de programare – Mount Software.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related