Zigzag de monteur, din '97 incoace

Zigzag de monteur, din '97 incoace

Ce-o fi mai bine: sa ma angajez la studio dupa facultatea asta de Montaj, Sunet si Animatie din UNATC sau sa continui cu masteratul meu in animatie? O intrebare pe care si-a pus-o la un moment dat – si nu in forma asta - Mirela Muresan. A ales jobul si cei 7 ani petrecuti la Abis Studio i-au confirmat decizia. Ani in care a lucrat si cu regizori romani precum Radu Muntean si cu regizori din afara, ca Joel Peissig din California, care a participat la campania de promo a serialului Homeland.

In cautarea unui cadru de lucru mai controlabil a aparut dorinta de a avea un studio propriu. Porneste pe drumul asta, lucrurile nu merg cum trebuie, iar despartirea de Abis se transforma in freelancing - episodul 1. Dupa 3 ani, Mirela revine la studio unde se mai pregateste de un avant de una singura. Se si intampla, la inceputul lui 2017. Are deja new entries in portofoliu – intre care ING, Skol sau KFC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related