Mesaj pentru Donald Trump: Nu există două laturi când vine vorba de rasism

Mesaj pentru Donald Trump: Nu există două laturi când vine vorba de rasism

Dupa violentele crunte de la Charlottesville, cand, in timpul manifestatiilor nationalistilor albi, un individ a intrat cu masina in cei care contra-manifestau, iar o femeie a murit, Donald Trump a declarat ca ambele parti au fost vinovate pentru ceea ce s-a intamplat acolo. Punct in care media a reactionat rapid si drastic. Dupa cum se vede si pe copertele a doua din cele mai importante reviste:

Arnold Schwarzenegger are, de asemenea, un mesaj pentru presedintele SUA. El a postat un video joi seara prin care ii cere lui Donald Trump sa renunte la atitudinea ambigua fata de rasism si sa respinga ''sustinerea celor care promoveaza suprematia rasei albe''.

''Nu exista doua laturi ale bigotismului si nici ale urii'', spune Schwarzenegger 

''Da-mi voie sa te ajut putin sa-ti scrii discursul: In calitate de presedintele al Statelor Unite, resping sustinerea celor care sustin suprematia rasei albe. In tara care a invins armatele lui Hitler nu are ce cauta steagul nazist...''

Video-ul are pana acum 17 milioane de view-uri si aproape 700.000 de share-uri:

 

Raspunsul lui Donald Trump era de la sine inteles:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related