Bloggerul Maria Nicolau a adăugat încă două țări portofoliului său de travelling

Bloggerul Maria Nicolau a adăugat încă două țări portofoliului său de travelling

Bloggerul Maria Nicolau și-a pregătit itinerariul pentru următoarele luni și a adăugat două noi destinații în portofoliul său de travelling. Santa Lucia și Barbados vor face parte din călătoriile pentru descoperirea sa interioară.

Cei peste 34 000 de km pe care îi va străbate între București – America Centrală – Europa și Asia vor însemna tot atâtea experiențe noi și inedite. Fiecare călătorie pe care o realizează are un scop și un mesaj profund, pe care cei care o însoțesc îl descoperă prin propria lor experiență.

Orice loc în care merg mă îmbogățește mental, spiritual, emoțional și chiar fizic cu energia și exoticul lui. Fiecare călătorie reprezintă o experiență unică și irepetabilă. Interacționez cu o cultură diferită de tot ce cunoșteam până atunci, mă confrunt cu provocări și lucruri neobișnuite care mă schimbă”.

Dacă prima jumătate a anului a însemnat pentru Maria 65.000  de kilometrii parcurși, cursuri intensive de yoga, meditație, ritualuri și destinații exotice alături de alți oameni pasionați de aceleași lucruri, următoarele călătorii vor fi mai personale, alături de oameni dragi ei.

”În fiecare călătorie am fost fie pentru un curs intensiv de yoga, fie ca ghid în Călătoriile pentru Suflet pe care le organizez. Între aceste plecări am petrecut maxim 10 zile acasă. Am obosit, cel puțin așa credeam, însă călătoriile fac parte din mine. Acum sunt acasă și plănuiesc destinațiile acestei veri. Îmi doresc o săptămână de relaxare, să stau la plajă cu o carte bună, să scriu pe blog și să mă bucur de persoana dragă mie”, mărturisește Maria Nicolau pe blogul său.

Maria caută autenticitatea locurilor și experiențelor pe care le trăiește și în călătoriile personale. La finalul lunii august va pleca în Grecia în vacanță, fiind fascinată de frumusețea acestei țări:

Am ales insula Paros, o insula recomandată de câteva cunoștințe din Grecia, o insulă foarte puțin turistică și foarte autentică. Simt că merg în vacanță. Am fost pentru prima oară în Grecia la începutul lunii iunie și de atunci îmi doresc să mă intorc. M-am îndrăgostit de mâncare, de ospitalitatea grecilor și de mare”.

În octombrie, blogger-ul din spatele MyExoticDream.net va face o incursiune urbană într-unul dintre orașele sale favorite. Maria Nicolau a locuit în Londra timp de un an de zile în urmă cu 7-8 ani și va reveni anul acesta.

Iubesc energia acestui oraș, iubesc diversitatea, aerul britanic sofisticat și răcoarea din Hyde Park. O simplă plimbare pe stradă este o poveste, atâtea etnii, atâtea genuri de oameni, toți făcându-și drum în această metropolă către o viață mai bună.”, spune ea.

Pasiunea blogger-ului pentru destinațiile exotice se reflectă și în alegerea locurilor pentru vacanțele personale. Următoarele destinații exotice în care va ajunge sunt Santa Lucia, țara insulară din Caraibe și Barbados.

Peisajul este parcă din filmul Avatar, o junglă luxuriantă și o faună de poveste. Nu știu prea multe despre acest loc, însă sunt nerăbdătoare să îl explorez.”, spune Maria.

În Santa Lucia, ea își va revedea o prietenă pe care a cunoscut-o într-un ashram din Bahamas în care a practicat yoga o lună de zile la începutul acestui an.

Barbados este o insulă paradisiacă de lângă Santa Lucia ce corespunde tuturor viselor bloggerului. Așa cum mărturisea:

Aici apa este mai turcoaz și plajele sunt mai albe. Este un vis exotic, exact ceea ce urmăresc în această viață. Insule exotice, o realitate complexă și experiențe minunate alături de cei dragi”.

Între 12 și 22 noiembrie, Maria Nicolau pregătește o nouă Călătorie pentru Suflet în Bali. Aceasta le propune celor care o vor însoți un program complex ce oferă o experiență autentică prin practica zilnică de yoga și meditație, dar și prin explorarea acestul spațiu miraculos, prin incursiuni în locuri încărcate de semnificații cu temple, ritualuri și vindecători. Cele două destinații alese de Maria sunt Ubud, centrul spiritual și cultural al insulei și plaja cu nisip negru din Seseh. Ritualul de începere a retreat-ului va avea loc în casa lui Ketut Liyer, faimosul vindecător din Eat Pray Love.

Maria Nicolau colaborează cu agenţia Creative Business Management pentru realizarea campaniilor speciale şi comunicare strategică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related