Documentaria.ro ia la rand fricile romanilor. Episodul 1: cea de a striga

Documentaria.ro ia la rand fricile romanilor. Episodul 1: cea de a striga

Nu va fie frica sa cititi despre frica. Documentaria.ro a inceput o serie de materiale in care discuta fricile romanilor. Care nu putem sti daca-s multe sau putine, dar istoria a facut in asa fel incat sa fie destul de intense. Concluzia jurnalistilor este ca nu le putem face fata decat daca le scoatem la lumina si le discutam. Zis si facut.

Primul episod este despre frica de a striga, dar ar fi putut la fel de bine sa fie despre frica de Dumnezeu - declarata, asumata si motiv de mandre la romani.

 

In timp ce summit-ul NATO din aprilie 2008 aduna la Bucuresti cei mai importanti lideri politici ai lumii, un grup de manifestanti europeni anti-globalizare au inchiriat o hala din zona Timpuri Noi, pentru a organiza un mars si a tine workshop-uri. „Mascatii” i-au evacuat cu forta pe cei 46 de protestatari, iar o parte dintre acestia au fost batuti.

 

Seria fricilor va avea un numar de 5 episoade, iar echipa care se ocupa de realizarea lor este formata din: George Popescu (interviuri si montaj), Vlad Odobescu (Documentare si text), Andrei Iliescu, Egyed Ufo Zoltan, Andrei Pungovschi, Adrian Catu, Bogdan Dinca (Foto) si Vlad Petri (Video proteste), cu sprijinul lui Cosmin Pojoranu si Funky Citizens. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related