Punand la cale Conferinta Globala IAA la Bucuresti. Victor Dobre, Diana Flutur si Maria Predoiu (IAA Romania) povestesc

Punand la cale Conferinta Globala IAA la Bucuresti. Victor Dobre, Diana Flutur si Maria Predoiu (IAA Romania) povestesc

Cronologic, tema Conferintei Globale IAA, organizata de catre IAA Romania la Bucuresti, exista dinainte sa inceapa organizarea propriu-zisa. "Creativity can change the world" era deja batuta in cuie, spune Diana Flutur (Conference Director), Maria Predoiu (President, IAA Romania) si Victor Dobre (Executive Director, IAA Romania) fiind cei responsabili de idee. La acel moment, IAA Romania isi asumase realizarea unui eveniment de mare amploare dupa Londra 2015 si inainte de Mumbai 2018., potrivit dorintei si calendarului IAA Global. Urmatorul element crucial, dupa setarea temei, era line up-ul; cu el in minte, Diana si Maria au luat calea Cannes-ului. Si au trecut prin urmatoarele:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related