Fundația LEADERS lansează programul LEADERS Explore pentru studenți în universitățile din București

Fundația LEADERS lansează programul LEADERS Explore pentru studenți în universitățile din București

Fundația LEADERS lansează programul LEADERS Explore pentru studenți în universitățile din București, Cluj și Timișoara. Dacă ești student la Economie, Medicină, Farmacie, Tech, Agricultură, Construcții, Design sau Arhitectură începe călătoria către cine ești și potențialul tău, o etapă esențială a dezvoltării tale.

Înscrie-te  și află de ce iei anumite decizii sau de ce alegi un drum și nu altul. Know yourself!

La LEADERS Explore pentru studenți vei avea alături traineri cu experiență, lideri inspiraționali și instrumente psihometrice prin care îți vei accesa resursele și îți vei deschide perspectivele. La sfârșitul programului, vei primi certificarea de explorator, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

 

Unde și când poți deveni explorator?

BUCUREȘTI - 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 28-29 octombrie, sesiunea II: 25-26 noiembrie

CLUJ-NAPOCA - 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 11-12 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

TIMIȘOARA - 80 de locuri, timp de două week-end-uri: sesiunea I: 18-19 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

 

Cristi Cioflan, explorator:

„Cred că oamenii cu adevărat faini fac lucruri pe lângă facultate pentru a se dezvolta și astfel se schimbă din executanți în proiectanți, devin lideri. Nu poți face asta dacă nu te cunoști foarte bine și LEADERS Explore a făcut diferența pentru mine: mi-a dat șansa să-mi descopăr valorile, talentele, interesele reale. Cine sunt cu adevărat.”

 

Irina Maria Chințoiu, explorator:

„La LEADERS Explore am înțeles că autocunoașterea este cheia ce deschide prima ușă spre a ajunge un lider de succes. Nu poți arde această etapă. Am fost inspirată de trainerii pasionați și competenți, dar și de liderii de top, invitați să ne povestească din propria experiență. Așa, am putut să-mi văd ca într-o oglindă talentele native, valorile ce mă definesc, stilul de comunicare și ce rol m-ar avantaja într-o echipă”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related