ABSOLUT Vodka celebrează puterea creativitătii prin noul film regizat de Emmanuel Lubezki, câștigătorul a 3 premii Oscar

ABSOLUT Vodka celebrează puterea creativitătii prin noul film regizat de Emmanuel Lubezki, câștigătorul a 3 premii Oscar

Toamna aceasta, ABSOLUT Vodka deschide porțile către o lume mai bună prin Create a Better Tomorrow, Tonight, o nouă campanie globală cu misiunea de a celebra creativitatea și de a încuraja progresul.  Pentru a lansa campania, ABSOLUT s-a parteneriat cu regizorul recunoscut internațional și câștigătorul consecutiv a 3 premii Oscar, Emmanuel Lubezki.

 

Filmul „One Night” – omagiul adus creativității

Colaborând cu regizorul mexican, Absolut a creat un film ambițios care spune povestea creativității ca element primordial al progresului umanității. Acompaniat de voice-over-ul realizat de către actrița și cântăreața nominalizată la premiile Oscar și Golden Globe, Juliette Lewis, filmul sărbătorește cele mai importante momente de creativitate care au marcat istoria umanității, începând cu momentul Big Bang, parcurgând evoluția către modernitate și ajungând până în ziua de astăzi.
Videoclipul a fost filmat în numeroase locaţii, printre care Londra şi Murcia, Spania.

 

ABSOLUT | One Night

 

În ciuda vremurilor agitate în care trăim, de-a lungul anilor, Absolut a înțeles că generația actuală menține o atitudine pozitivă, este optimistă și crede într-un mâine mai bun. Astfel, Absolut crede cu tărie în puterea creativității de a genera progres, iar prin campania Create A Better Tomorrow, Tonight își propune să aducă în prim plan numeroase colaborări cu oameni creativi care împărtășesc aceeași viziune progresistă asupra lumii.

 

One Night reflectă misiunea Absolut de a încuraja progresul și creativitatea ca forțe care pot schimba lumea în bine. Fondatorul Absolut, LO Smith, a avut o apreciere deosebită atât pentru științe, cât și pentru artă, descoperind multe din învățăturile acestora în călătoriile sale care aveau să conducă la principiile care definesc astăzi ADN-ul brandului: progresul și schimbarea prin creativitate.

 

Ideile mari se nasc atunci când oamenii se strâng împreună, iar de cele mai multe ori aceste idei iau naștere noaptea. Filmul celebrează cea mai importantă „idee” care a apărut într-o noapte – scânteia care a creat totul. One Night este întruchiparea pură a mesajului de mobilizare creativă pe care îl transmitem prin Create A Better Tomorrow, Tonight. Este totododată și un moment important pentru brand, pentru că susține elegant misiunea noastră de a milita prin creativitate pentru o lume fără bariere.”, povestește Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director Pernod Ricard România.

 

Filmul continuă istoricul bogat al Absolut de parteneriate cu unele dintre cele mai inovatoare spirite libere ale lumii, de la Andy Warhol, Keith Haring și Tom Ford, dar și până la personalități contemporane ca Deadmau5 și Michkalene Thomas. Încă din 1980, Absolut a colaborat cu peste 550 de oameni inovatori din întreaga lume, creativitatea în scopul binelui, celebrarea diversității și egalității fiind valorile principale care ghidează ideologia brandului. 

 

Echipa globală de producție One Night

Park Pictures
Director: Emmanuel ‘Chivo’ Lubezki
MD: Stephen Brierley
Executive Producer (LA): Caroline Kousidonis 
Executive Producer  (London): Sophie Hubble 
Producer: Nick Goldsmith 
Post Production: Framestore New York
Editing House: Whitehouse Post
Sound: Soundtree

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related