Ce zice acolo Pharrell despre consumatorii chinezi?

Ce zice acolo Pharrell despre consumatorii chinezi?

Dacă tot ne antrenăm cu toții degetele pentru Black Friday - să cumpărăm sau să ne enervăm pe cei care cumpără (sau pe site-urile care nu merg sau pe România sau viață în general. E bine să ai degetele pregătite oricum), să vă povestim ce a făcut Pharrell Williams în China. Sâmbătă a avut loc sărbătoarea lor de shopping online, care e un fel de Black Friday gigantic. Pentru a încununa această ocazie, Alibaba a chemat tot felul de vedete internaționale la o un show televizat de varietăți: Jessie J, Maria Sharapova, Nicole Kidman și Pharrell Williams.

Cântărețul a cântat cu Kris Wu melodia "Double Eleven Day", compusă de amândoi în acest sens, nume care acoperă și evenimentul de cumpărături chinezesc organizat de Alibaba. Cităm din versurile acesteia:

"Show the world your human powers, you know what they say/Double Eleven Day”

 După Happy și Freedom, ni se pare o reprezentare destul de potrivită a evoluției umane. Redată cu entuziasm de performance-ul artistului:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related