Parenting ADS preia, în exclusivitate, vânzările de publicitate pentru Daddycool.ro

Parenting ADS preia, în exclusivitate, vânzările de publicitate pentru Daddycool.ro

Daddycool.ro, unul dintre cele mai cool si mai influente bloguri de parenting din România, intră în exclusivitate sub umbrela Parenting Ads, începând cu ianuarie 2018.

Parenting Ads, singurul HUB de digital media specializat în comunicare online pe piața de parenting din România, va prelua exclusiv vânzările de publicitate pentru Daddycool.ro, adăugând listei sale de influenceri și cel de-al 24-lea blog pentru părinți. Portofoliul Parenting Ads însumează în acest moment 24 dintre cei mai relevanți trend setteri, bloggeri și endorseri din această categorie.

Daddycool.ro a apărut pe piața online în octombrie 2015, în anii 2016 și 2017 fiind nominalizat la categoria Best Blog la Premiile Radar de Media și inclus de două ori în Top 20 Cele Mai Influente Bloguri de Parenting românești by BIZ & Zelist Monitor.

Blogul ne invită să explorăm atât lumea Parentingului, cât și partea de Lifestyle, Cooking, Travel și Charity. DaddyCool este fondatorul PRIMULUI VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA, „Amintiri din copilărie”, menit să facă viața copiilor din medii defavorizate mai bună, iar cifrele de astăzi confirmă succesul proiectului. Cu un Reach care a depășit 1 milion de oameni în doar 3 luni, mai mult de 341.000 de view-uri, peste 1.580 de share-uri în Social Media, 6.400 de reacții și 16.000 de euro donați către cauze nobile, ambițiosul proiect se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea sezon.

 

Salutare! Sunt DaddyCool, cel mai tânăr tătic din blogosfera românească, iar începând de astăzi am pornit colaborarea alături de Parenting Ads, unii dintre cei mai importanți jucători de pe piața de blogging românească. De ce i-am ales pe ei? Pentru că sunt buni, iar eu am nevoie de cei mai buni lângă mine. Sunt sigur că vom face o mulțime de lucruri frumoase împreună.”, declară pentru IQads.ro Robert Diaconeasa, Owner Daddycool.ro.

 

Regia de digital Parenting Ads este singurul Hub de media din România nişat pe piaţa de parenting, specializat în conectarea brandurilor cu părinții, prin intermediul celor mai influenți și pasionați jurnaliști & bloggeri de parenting din România.

Cu o experiență de 5 ani, Parenting Ads deține un portofoliu ce acoperă 19 dintre cele mai vocale site-uri pentru părinți din România (desprecopii.com, totuldespremame.ro, qbebe.ro, clubulbebelusilor.ro, suntmamica.ro, urbankid.ro,  etc.) și 24 de bloggeri & influenceri de top (otiliamantelers.ro, siblondelegandesc.ro, taticool.eu, ruxandraluca.ro, meseriadeparinte.ro, cristinaotel.ro, etc).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related