Absolut, solidaritate cu comunitatea LGBT în România

Absolut, solidaritate cu comunitatea LGBT în România

Dupa ce au oprit proiectia filmului 120 de batai pe minut, de la Muzeul Taranului Roman, gruparea cu steaguri si slagare bisericesti a continuat atacul comunitatii LGBT. Tot la Muzeul Taranului Roman, ei au protestat fata de filmul Soldatii. Poveste din Ferentari. Gruparea se numeste "Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta", iar protestul lor: "Chemarea taranului roman", "pentru a opri propaganda homosexuala ce se incearca a se face in acest simbol national al neamului romanesc!"

Cativa oameni si-au exprimat indignarea fata de cele intamplate:

 

 

 

Si un singur brand a luat pozitie fata de cele intamplate. Absolut, intr-o postare pe Facebook, isi arata solidaritatea cu comunitatea gay.

 

Robert Ratiu povesteste mai multe despre pozitia Absolut:

 

 

De altfel, subiectul a fost dezbatut in mai multe randuri: de ce branduri cu astfel de initiative internationale nu le aplica si in Romania si de ce lipseste comunitatea LGBT din publicitatea romaneasca? Pana acum am adunat cateva semne firave, dar importante, cum ar fi destofa.rocampania sociala din Moldovainelul ACCEPT, RESPECT

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related