24-25 feb | #Dichisar de Mărțișor va fi de 2X mai mare

24-25 feb | #Dichisar de Mărțișor va fi de 2X mai mare

#Dichisar de Mărțișor devine oficial cel mai mare târg de handmade și design din România. Pe 24-25 Februarie, peste 90 dintre cei mai talentați creatori români se întâlnesc la #Dichisar, pregătiți cu mii de cadouri de 8 Martie și Mărțișor. #Dichisar se intâmplă în spațiul extins al Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

 

 

2017 a fost un an important pentru #Dichisar, care a sărbătorit cea de-a 10-a ediție organizând primul târg în Cluj, de Crăciun. 2018 începe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: ediția de Mărțișor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare târg de design & handmade din România!

Pentru vizitatori, această schimbare se traduce în de 2X mai multe motive pentru a cumpăra doar cadouri handmade pentru 8 Martie și Mărțișor.

 

Prima ediție de 2X mai mare - 90 de designeri de descoperit

După 10 ediții, #Dichisar face pasul cel mare îndeplinind o dorință importantă pentru iubitorii de creativitate românească. Ediția de primăvară va găzdui de 2X mai mulți expozanți decât până acum, ocupând și a 2-a jumătate a Impact Hub cu 2X Fun, 2X Food, 2X Shopping de Mărțișor.

 

Sute de mărtișoare creative de la designeri români

Dacă îți dorești să oferi un mărțișor cu adevărat special îl vei găsi la #Dichisar. Toate piesele sunt lucrate atent de cei mai talentați creatori români de handmade. Te așteaptă mărțișoare din porțelan, sticlă, argint sau lemn; mărtișoare cusute, pictate, modelate în miniatură + multe altele pe care le poți personaliza.

 

BONUS! Cadouri de 8 Martie, in special pentru tine

Da, vei găsi toate mărțișoarele de care ai nevoie, dar să nu uităm că #Dichisar este un târg de fashion și design. Vino gata să probezi noile colecții de primăvară, să îți îmbogățești colecția cu încă 2-3 genți, să culegi și pentru casă ceva frumos.

 

 

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

 

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

 

Cu sprijinul

Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE, Revista BABY

 

Si suportul media

Metropotam, Modernism Punct Ro, Orasul Meu, 9AM.ro, IQads,  SMARK, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, getlokal.ro, The ONE,  DivaHair.ro, Karena, Kudika.ro, Garbo.ro, FEMEI IN AFACERI, Click Pentru Femei, Qbebe, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro, Centrul de Parenting.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related