28 de zile de hatereală desenată frumos

28 de zile de hatereală desenată frumos

Cata dragoste si bani se risipesc in luna asta! La fel se intampla si in martie, pe bune, numai ca atunci, vine caldura si lumea nu se prinde (barbatii, cu atat mai putin). La partea cu banii nu va putem ajuta - daca instinctul si istoricul va dicteaza ca merita sa-i iei 23 de trandafiri si-un city break la Barcelona, go for it! La fel, fetelor, daca vreti sa-l trimiteti la un PSG-Real, sa stiti ca asta e un cadou bun indiferent de moment. Ba chiar s-ar putea sa va treziti cu un contra-cadou si mai generos; dar nu vrem sa ne pretindem experti in nimic, vedeti voi.

Deci, cum ziceam, cu banii nu va putem ajuta, dar la partea cu dragostea, iata un sfat: mai usor cu ea, ca si dragostea asta e o resursa care seaca, la un moment dat, daca nu suntem atenti. E cazul sa fim mai zgarciti cu ea, ca sa ne ajunga toata viata. Sau, la o adica, s-o reglam cu nitica ura. Ah, dar "ura" suna atat de rau, sa o zicem pe englezeste: Hate. Hatereala e la tot pasul oricum, macar sa o folosim cu cap. Si cu inima.

"28 days of hate" este un proiectel cinic, scurt, graitor. Este perfect. In spatele sau, Adriana Savastre (Geometry Global Bucharest). Iar menirea acestui challenge, care va fi implinita prin arta letteringului, este cum nu se poate mai simpla: "A project which aims to adjust the Love-Hate balance in the loveliest month of the year". Awwwww.

Deci am dat (cu hate) scroll prin toata pagina de Tumblr, apoi ne-am pus pe Instagramul artistei, si totul ne-a dat asa o senzatie placuta; parca ura plutea in aer si ne venea sa punem mana pe telefon, sa ne sunam fostii si fostele si sa le spunem sincer: "ce mai faci, scumpete? Btw, nu-mi pare rau ca te-am pierdut". 

Insa dilema staruia: cum e posibil, ne-am intrebat noi, sa avem genul acesta de sentimente ireductibil opuse zilei de paispe? Pai, ne-am raspuns tot noi, hai la sursa, sa aflam!

 

Salut, Adriana de la Geometry! Cum ti-a venit ideea asta?

Planuisem de mult un challenge pentru luna asta, avand nevoie de content pentru contul meu de Instagram. Chiar scrisesem cateva citate, doar ca erau cu si despre dragoste. Switch-ul a venit intr-o discutie la cafea cu colegii de la birou :))

In timp ce le povesteam despre ideea mea, mi-am dat seama ca nu e ce trebuie, ca nu mi se potriveste. Asta se intampla pe 29 ianuarie, cu 3 zile inainte de start. Dar a fost suficient timp cat sa strang 28 de citate + o lista de rezerva :)) si sa n-am timp sa-mi pun probleme de genul "Oare chiar am timp sa desenez zilnic cateva ore?"

 

Colegii tai uraciosi

Lidia Arhire, copywriter @momentum, e my other half cand vine vorba de proiecte frumoase; ne stim deja de cativa ani si lucram super bine impreuna. Vlad Tanase, copywriter @geometry global, este colegul meu si a fost incantat sa ne ajute pe acest proiect.

 

Letteringul de-acolo. Zi-ne totul!

Am decis sa g l o with the FLOW *wink*. Singurele "restrictii" au fost o paleta de culori vesele, pentru a da unitate proiectului si care sa contrasteze cu hate-ul din mesaje si sa pastrez ideea de script pe fiecare postare.

Dar sunt muuulte variante de explorat in stilul asta, cel putin pe primele 6 chiar am incercat sa le fac diferit, iar la a 7-a am descoperit un stil nou, care vreau sa cred ca e doar al meu :)) L-am numit Single Monoline pentru ca fiecare rand e scris dintr-o singura linie, fara a ridica pen-ul de pe tableta. Imi place atat de mult ca l-am folosit la toate celelalte postari si faza misto e ca imi iese din ce in ce mai bine.

 

Despre challenge

E primul meu challenge si sunt surprinsa de rezultate. De obicei, faceam cam 2-3 postari pe saptamana, in functie de inspiratie si de timp, dar zilele astea mi-am dat seama ca pot mult mai mult.

N-am avut timp sa imi fac cateva lucrari in avans, asa cum speram, iar asta ma obliga sa desenez zilnic: dimineata la cafea, in metrou, in pauza de masa, oricand prind un moment liber trebuie sa profit de el pentru a-mi finaliza lucrarea.

Pentru 2018 am planuri mari :) am amanat un alt proiect pe care abia astept sa-l impart cu voi si mai am cateva idei in pending la care voi lucra cu Lidia; daaar va dau detalii cand sunt gata.

 

Love. Hate. 28 de zile

Pentru mine sunt suficiente 28 de zile pentru a reda echilibrul, da :)) poate chiar prea multe. Am trecut prin tot felul de stari zilele astea. Ba mi se parea prea mult hate, ba prea putin...

Sper ca pentru cei care ma urmaresc sa fie fix cat trebuie si sa faca suportabila luna asta :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related