Valoarea mea, valoarea mea / Familia si cu biserica

Valoarea mea, valoarea mea / Familia si cu biserica

Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu posted a photo. Si te astepti sa vezi o postare in nota obisnuita - linii frumoase, constructii line si cornise facute elegant. Eh, surpriza!

 

Valoarea mea, valoarea mea, dar care e treaba cu postarea asta? Le-a fost hackuit contul arhitectilor? Unii asa au sugerat in comentarii, dar trollingul adminului n-a lasat loc de dubii:

Domnu Birou are dreptate, am fost la o bere intr-o zona unde e stiut ca-s multi atei, si-am lasat telefonul pe masa. La intoarcere am vazut ce s-a intamplat, ne-am mirat si noi, da' nu mai era nimic de facut, erau prea multe like-uri

Vedeti, daca pagina de Facebook a Facultatii de Automatica ar fi incercat o gluma din asta, am fi stiut sigur daca e a lor sau nu, in functie de unde puneau cratimele. Plus ca umorul politehnistilor este renumit.

Insa artistii de la ”Ion Mincu” si-au permis sa ne aminteasca cum ctitorii de biserici de odinioara se lasau pictati... cu biserica in mana, daca ne e permisa expresia. Ca si atunci, fericita familie din poza joaca rolul sponsorului. Doamne ajuta la toata lumea, ca avem nevoie.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related