Nu te pui cu britanicii patimasi dupa pui

Nu te pui cu britanicii patimasi dupa pui

"Puiul" - de Ioan Alexandru Kentucky Voinesti

Intr-o iarna, un lant de restaurante fast-food a ramas fara mancare. Pui preparat in fel si chip, de la senvisuri si arpioare picante, pana la ciocanele, nu se mai gasea deloc. Motivul? Un ingredient comun tuturor preparatelor disparuse fara urma; ca atare, angajati ai mai multor stabilimente din UK s-au vazut in situatia trista de a nu mai putea servi Puiul. Puiul disparuse.

Ingrijorati de disparitia Puiului, cetateni responsabili si cu capul pe umeri s-au apucat sa sune la politie. Li s-a comunicat ferm, dar empatic: "stim, nu ne pasa, incetati sa mai sunati la politie, for Christ's sake!"

Un fapt nefericit care a escalat nepermis de mult, dar care, asta e, se mai intampla. Ca atare, KFC, lantul de restaurante unde se serveste Puiul, a fost nevoit sa linisteasca populatia. Au facut-o printr-un print aparut in ziarele de circulatie larga in Marea Britanie.

 

Englezi de toate varstele isi vor aminti, peste ani, de Marea Criza a Puiului a iernii lui 2018. "A fost oribil, a trebuit sa mergem la McDonald's 4 zile la rand!!!" vor cita manualele. Ei bine, raul a fost facut, istoria va retine, insa greseala recunoscuta este pe jumatate imbibata in usturoi si mancata. Apologies accepted.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related