HP PSC 2355 All-in-One

Noul multifunctional HP PSC 2355 All-in-One reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici care doresc un echipament usor de folosit si intretinut, care sa le ofere functii avansate de imprimare, scanare, copiere si prelucrare de fotografii, la o calitate exceptionala.

Multifunctionalul HP PSC2355 ofera utilizatorilor posibilitatea de a imprima sau scana documente de birou, fotografii, imagini, schite, de a realiza copii fara a fi nevoie de un calculator personal, si de a vizualiza, edita si imprima fotografii direct de pe cardurile de memorie.

In mod standard, imprimarea documentelor alb-negru se realizeaza la o calitate similara cu cea obtinuta cu ajutorul imprimantelor laser, imprimarea documentelor color sau a fotografiilor realizandu-se la cele mai inalte standarde. Pentru utilizatorii care doresc sa imprime fotografii perfecte, HP pune la dispozitie cartusul suplimentar foto, cu ajutorul caruia multifunctionalul se transforma intr-o imprimanta foto la standardul HP Photoret IV. Fotografiile imprimate pe hartia foto HP vor avea o rezistenta de peste 100 de ani, timp in care culorile nu vor avea de suferit, iar calitatea va ramane la fel de ridicata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related