IQads.ro - prezinta AdBreak

Joi, 27 ianuarie 2005, Ora 19.00, in Music Club, in Str. Baratiei Nr. 31 ( linga Magazinul Cocor ) echipa IQads.ro va invita sa luati o pauza. La AdBreak se intilnesc profesionistii si pasionatii in ale publicitatii. 

AdBreak este, practic, o continuare live a discutiilor pe care, de citeva luni bune, cele doua "tabere" le poarta in spatiul virtual oferit de IQads.ro. Prima ora a evenimentului ( 19.00 - 20.00 ) este dedicata proiectiei "SHOTS Grand Prix 2004", o colectie a celor mai premiate clipuri publicitare TV din lumea intreaga, in anul 2004. Proiectia va fi realizata pe un ecran de mari dimensiuni, amplasat in zona scenei din locatia amintita.

A doua parte ( 20.00 - 21.00 ) va cuprinde o dezbatere libera pe marginea celor mai noi tendinte creative din industria publicitara internationala. Desigur, discutia va analiza si felul in care tendintele mondiale se regasesc ( sau nu ) in productiile autohtone. Vor da piept cu parerile consumatorului mai mult sau mai putin avizat reprezentanti ai citorva dintre cele mai importante agentii de publicitate din Romania:

• Bogdan Naumovici ( Leo Burnett )

• Lucian Georgescu ( balkanski.proiect/GAV )

Serban Alexandrescu ( Headvertising )

•Adrian Botan ( McCann-Erickson )

• Bogdan Manea ( Saatchi & Saatchi ).

Avind in vedere "calibrul" invitatilor, calitatea spoturilor proiectate si interesul publicului ( in principal membri ai comunitatii virtuale IQads.ro ) pentru parerea specialistilor, organizatorii sint siguri ca la AdBreak se vor naste destule subiecte pentru a fi nevoie de repetarea evenimentului, in lunile ce vor urma.

AdBreak are loc la Music Club

AdBreak are loc la Music Club

AdBreak este un eveniment organizat de IQads.ro si recomandat Kiss FM si B-24-FUN

Condica de sugestii si reclamatii se gaseste pe FORUM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related