Care-i tricoul care face cat o garderoba intreaga? Gaseste-l si voteaza-l pana joi

Care-i tricoul care face cat o garderoba intreaga? Gaseste-l si voteaza-l pana joi

Nu demult puneam pe fata planetei o noua competitie de creatie EPSON Romania si IQads, al carui scop era pe cat de simplu, pe atat de altruist: crearea tricoului perfect pentru zilele alea in care nu-ti vezi prea bine garderoba in timp ce se apropie nemilos intalnirile, prezentarile, briefingurile, debriefingurile, comisioanele si toate celelalte nebunii. Asadar, demersul umanitar "Tricoul tau de designer. Imprimat cu EPSON" incepea luna trecuta cu un apel cat se poate de autentic, in urma caruia am primit peste 400 de propuneri de tricouri pe brief, cu misiunea asumata de a transforma o tinuta anosta intr-una chic doar prin design.

Iar greul abia de aici incepe, caci responsabilitatea se transfera catre tine, cititorule. Acum ai de rasfoit prin toate inscrierile competitiei pentru a identifica - si a vota - cel mai cel tricou fashion statement. Si ar fi bine sa fie reprezentativ, pentru ca autorul va primi nu doar premiul cel mare de 500 de euro, ci si o colectie de 30 de tricouri imprimate via EPSON Romania, ce vor fi prezentate lumii in cadrul unui eveniment de presa. 

Pana joi, 22 martie (inclusiv), te asteptam sa-ti alegi si sa votezi designurile preferate. Atentie, nu te juca cu voturile; feedback-ul publicului inseamna nu mai putin de 30% din nota finala a fiecarei lucrari, restul de 70% revenind juriului profesionist, care va nota fiecare lucrare cu o nota de la 1 la 10. 

Razvan Firea (Fashion Designer & Owner, Le Petit Indigent), Dan Mereanu (Creative Director, SmartPoint), Alina Silvestru (Marketing Specialist, EPSON Romania), Cornel Pauna (Managing Partner, Dacora Print) si Alexandra Aliman (Project Manager, IQads) sunt cei care vor juriza lucrarile in perioada 23-26 martie, pentru ca marti, pe 27 martie, sa-i dezvaluim pe cei 3 castigatori ai competitiei.

In continuare, cum v-am obisnuit, va lasam in compania catorva dintre designurile inscrise in competitie - doar pentru gust. Colectia completa a propunerilor care-si asteapta votul se afla aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related