Ne lipsesc multe lucruri aici, dar le rezolvăm

Ne lipsesc multe lucruri aici, dar le rezolvăm

Multe lucruri se intampla daca traiesti in Romania si exista voci optimiste care spun ca nu te plictisesti deloc. Printre dilemele filosofice care aprind Facebook-ul in fiecare zi, in legatura cu libertati, supravietuire si drepturi, ne facem loc si pentru pisici si haz de necaz. Putem sa le comentam pe toate.

Si, atunci cand ne lipseste ceva, o rezolvam. De exemplu, ar putea parea exagerat concursul Vola.ro si Burger King: sa iti iei un bilet de avion ca sa mananci un Whopper. Dar cei din bula noastra stiu ca astfel de conversatii chiar au loc in realitate. Discutiile despre ”Ai vazut ce au mai facut aia??” si ”Inteligenta artificiala ne va distruge pe toti” pot ajunge brusc la ”As manca un whopper, dar cine se duce pana la aeroport pentru asta?”. In intampinarea acestor nevoi s-au aplecat cei de la Publicis Romania si au gasit o solutie.

 

Oamenii seriosi in legatura cu foamea lor se pot inscrie pe site-ul dedicat concursului, dupa cum a anuntat si Dan Frinculescu (GCD, Publicis Romania) pe Facebook:

 

Totul e pe bune, dupa cum arata conversatiile intre creativi:

Iar in regulament am citit asa:

”In cadrul campaniei se vor acorda 42 de bilete de avion one way, cate 14 bilete pentru fiecare destinatie, in valoare de 6, 9 si 14 euro, TVA inclus, cu plecare de pe aeroportul international Henri Coanda. Acestea se vor acorda primilor 14 participanti, pe fiecare destinatie aleasa”, arata regulamentul concursului.

Nu-s multi fericiti, dar cel putin vor fi mancati. Nu uitati sa luati cativa whopperi si la pachet, pentru prieteni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related