Suntem ascultati, Liviule! Inca un motiv sa ne mutam discret in Costa Rica

Suntem ascultati, Liviule! Inca un motiv sa ne mutam discret in Costa Rica

E bine sa fii la curent cu noile tehnologii. E clar de ce, dar nu pentru toata lumea, asa ca o sa redam pe scurt. In primul rand, iti usurezi viata, iar in al doilea, nu te faci de ras. Destul de simplu si intuitiv, nu? Uneori, mai e si presiunea momentului, toti ochii atintiti pe mustata ta, si de-aia poate ca paranoia ia locul discernamantului, asa cum s-a intamplat ieri cu seful coalitiei de guvernare. Sau sa fi fost altceva?

Dar pe noi nu ne preocupa ce a fost in mintea domnului Liviu cand s-a plans ca-i este ascultat telefonul, ci vom trata subiectul ca pe unul de comunicare. Domnul D. are un un telefon (Samsung), iar ce credea dumnealui ca e mana Mossadului sau a lui Klaus era de fapt o aplicatie numita Google Assistant. 

„Imi apar patru puncte luminoase pe ecran, ecranul se face doua treimi alb si scrie «Se asculta»

Dati-i un pahar de apa rece! Si, cum umorul cade domol tot in categoria comunicare, o sa lasam si noi aici cele mai simpatice reactii la aceasta drama de inculpat versat a lui Liviu.

 

Mai exista Candy Crush? Tot pe bani avansezi de la un nivel la altul.

 

Politics are so complicated:

 

 Reciprocitate cancelled.

 

 Semne, oameni buni! Semne peste tot!

 

 1 screenshot = 1 headshot. E mai bine asa.

 

 Soc! Aplicatia ca nu NU voteaza.

 

"Cat de adevarat!"

 

 De unde vine asta cu "iti fileaza o lampa"?

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related