Cantonament in sinceritate

Piata ziarelor romanesti pare o telenovela interminabila. Ziaristi presati de actionariatul strain, echipe de jurnalisti ce migreaza in masa, clause contractuale ce muta creionul dintr-o mana in alta, derapaje politice si concedieri la comanda. In tot acest macel celulozic, Cotidianul, un ziar 100% romanesc, se relanseaza.
Aproape ma obisnuisem cu peisajul acesta belicos, ba mi mult, incepusem sa apreciez deliciile acestui mod nevrotic de a face presa. Ei bine, nu! Cineva a tinut neaparat sa aprinda o bucatica de ziar la celalalt capat al tunelului. Ca apoi sa o stinga repede, lasand cateva garnituri bune de consumatori, printre care si eu, injurand in bezna dintre sine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related