"Hagi, Nadia si Simona, huiduiti de publicul paralei de la Roland Garros" - daca PSD-ul si-ar trimite oameni la evenimentele sportive

"Hagi, Nadia si Simona, huiduiti de publicul paralei de la Roland Garros" - daca PSD-ul si-ar trimite oameni la evenimentele sportive

Am scris ieri, cu inima grea, despre drama primaritei din Bucuresti, care s-a trezit huiduita ca Ronaldo pe Camp Nou. Si ne-am gandit: mai rau de-atat n-au ce sa faca sau sa pateasca oamenii PSD-ului in astea 48 de ore. Gresit. Atat de gresit! Nici nu le-a venit bine vocea inapoi celor de pe Arena Nationala, ca mintile stralucite care se ocupa de comunicarea celui mai mare partid din Romania au ticluit o tampenie. "Hai sa mintim si sa manipulam", si-au spus ei. Si, ca la un semn, filialele de peste tot ale PSD-ului s-au pus pe share-uit falsuri evidente. 

Mai intai, a fost PSD Tulcea, dar valul de proteste si injuraturi din comentarii i-au facut sa scoata postarea. Constanta, Giurgiu si destule altele, cu o vechime mai indelungata in smecherii acceptate de la centru,  au pastrat-o. Foarte bine, tovarasi, nu va lasati intimidati de o mana de sobolani cu cont de Facebook! Avem si un filmulet super profi, masluit in circa 22 de minute, sa dea bine. Il puteti vedea aici.

 

Carevasazica, oamenii au huiduit-o pe Simona Halep, nu pe doamna Gabi. Bravo, baieti & fete! Cand tupeul se umfla sa faca poc, asa arata. Nicio jena, nicio teama de repercusiuni, niciun respect pentru votantii lor. Numai ca, daca prin emisiuni sau flyere in tocul usii le mai merge, pe Facebook, ei nu prea inteleg cum merg lucrurile. Asa ca n-au scapat taxati. Ba din contra:

Giurgiu, la post.

 

Efort in grup. Si de-o parte, si de cealalta.

 

 Cand n-ai chef sa inveti, ca stii tu mai bine la examen

 

 Salutari, Harabagiu! *insert rima vulgara aici*

 

 Stati asa, ca ne salveaza whistle-blowerul (dizidentul!) Victor Ponta. 

 

Funny rau :(

 

Cu fake-ul pe grosolan pe fakebook, dar numai pana la un punct.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related