4 trofee pentru Publicis la EFFIE Awards 2018

4 trofee pentru Publicis la EFFIE Awards 2018

Ediția a XV-a a premiilor Effie aduce agenției Publicis România 4 trofee în unele dintre cele mai disputate categorii ale competiției.

Campaniile câștigătoare sunt ”Convinge-i pe ai tăi să plătească cu Visa”, dezvoltată pentru VISA România, care a obținut 2 Silver Effie, ”Uite, Barza!”, campanie dezvoltată pentru Enel România, care a obținut 1 Silver Effie, și ”Casă găsești” campanie pentru brandul Storia.ro / OLX Group, care a obținut 1 Bronze Effie.

În ultimii doi ani, Publicis România a obținut 75 de premii și 46 de nominalizări în cadrul celor mai importante festivaluri internaționale și naționale de advertising, culminând cu titlul de cea mai premiată agenție din România în cadrul Cannes Lions 2017 și, pentru al doilea an consecutiv, locul I in rețeaua Publicis Worldwide din Europa Centrală și de Est. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related