Universul Marvel scrie un nou capitol: “Omul-Furnică și Viespea”

Universul Marvel scrie un nou capitol: “Omul-Furnică și Viespea”

Sunteți gata pentru mișcări strategice, lovituri în viteză și acțiune? Invazia de supereroi continuă!

Din 6 iulie fanii Marvel sunt așteptați în cinematografe pentru a viziona filmul „Omul-Furnică și Viespea.”

Pentru a sărbătorii lansarea noii producții,  iubitorii Universului Marvel au fost invitați într-o călătorie fantastică la Starbucks Cotroceni. Cu ajutorul realității virtuale peste 30 de influențatori și jurnaliști au avut posibilitatea să experimenteze tehnologia și efectele speciale și sa se simtă pentru câteva minute supereroi. Cristina Cioran, Maria Andreea, Alex Vang, Anca Dumitrescu, Cătălin Petre sau Bianca Sterie au testat cum este să vezi lumea de sus și s-au bucurat de experiența VR.

„Ne-am dorit să fim conectați cu publicul, cu specialiștii din industria de film, cu presa de specialitate, cu comunitatea de influențatori, să-i facem parte din povestea Marvel. Iar tehnologia VR ne-a permis să le oferim un nou spațiu 360 de grade și posibilitatea să navigheze în voie  într-un spațiu virtual.”, spus Raluca Zamfir (Managing Partner, RAN Events PR Agency).

 

Aseară Cinema City Cotroceni a fost gazda perfectă pentru cei 300 de invitați care au acceptat invitația de a viziona în exclusivitate avanpremieră filmului „Omul-Furnică și Viespea”.

Anca Sina Serea, Willmark, Andreea Perju, Dorin Chioțea, Andrei Leonte, Bibi, Ramona Solomon, Adriana Moscu, Sasha Borona, Simona Țăranu, Irina Margareta Nistor, Alex Vang au venit împreună cu familia sau prietenii și au avut parte în sala T IMAX de factorul #Marvelous: acţiune, suspans, efecte speciale, umor, adrenalină și super-eroi. 

Filmul „Ant Man and The Wasp” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil din 6 iulie în cinematografe, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related