#bestjob: Goya PR gestionează comunicarea corporate pentru BestJobs

#bestjob: Goya PR gestionează comunicarea corporate pentru BestJobs

Agenția independentă de comunicare Goya PR gestionează începând cu această lună comunicarea corporate pentru BestJobs, platformă de top în domeniul recrutării online, cu peste 25.000 de joburi active și peste 2,5 milioane de candidați.

Goya PR va oferi consultanță strategică în comunicare, va gestiona relația BestJobs cu media și va asigura servicii de content development, brand journalism, reputation management și organizare de evenimente, atât pentru segmentul de clienți B2C, cât și pentru cel B2B.

 

"Anul 2018 marchează vârsta majoratului pentru BestJobs. Pentru noi, este nu doar un moment festiv, ci și unul de maturizare a proiectului, de evoluție către o nouă etapă, atât din punctul de vedere al serviciilor oferite candidaților și companiilor angajatoare, cât și din punctul de vedere al comunicării cu aceștia. Ne bucură faptul că am găsit un partener cu experiență în comunicarea corporate și cu un know-how specific pieței de recrutare, o industrie foarte dinamică și efervescentă, plină de provocări la toate nivelurile", a spus Călin Fusu (CEO BestJobs).

 

"BestJobs este un jucător extrem de puternic pe piața de recrutare online din România. Pentru noi, acest parteneriat reprezintă o oportunitate de a ne folosi energia creativă și resursele strategice pentru a oferi o dimensiune nouă comunicării cu publicul larg și cu industria de HR", a spus Alexandra Frunză (Managing Partner Goya PR).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Goya PR

Goya PR oferă soluții integrate de consultanță, strategie și comunicare bazate pe date și inspirate de oameni. Credem în puterea poveștilor de a aduce împreună oameni și organizații, iar rostul nostru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related