Publicatia Fortune a decis: PUBLICIS este compania cu cei mai fericiti angajati.

Primul lucru pe care il zaresti atunci cand pasesti in cladirea Publicis situata pe bulevardul Champs-Elysées este o fotografie impunatoare a unui domn in etate ce zambeste. Acesta este Marcel Bleustein-Blanchet, fondator al agentiei ce ocupa pozitia a patra la nivel mondial. Atunci cand a pornit afacerea in 1926, tatal sau, negustor de mobilier, i-a spus: "Sa inteleg ca te-ai hotarat sa vinzi aer". Filosofia lui Bleustein-Blanchet domina compania la fel ca si poza sa care troneaza in holul Publicis. "Respectul este valoarea noastra de baza," spune Marie-Claude Mayer, Account Manager L'Oréal. "Respectul pentru clientii nostri, respectul pentru cei ce lucreaza in cadrul companiei. Le oferim spatiu si libertate."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related