[Cook-off publicitar] Echipa de Umplutură de la Saatchi & Saatchi + The Geeks își pregătește coregrafia

[Cook-off publicitar] Echipa de Umplutură de la Saatchi & Saatchi + The Geeks își pregătește coregrafia

Nu știm multe despre burgerul de rață, dar pe internet există niște rețete și clipuri de-ți lasă gingiile apă. Iar Echipa De Umplutură, în frunte cu bucătarul Dan, și-a propus să uimească juriul cu propria adaptare. Vorba aia: dacă arată a rață, măcăne ca rața și merge ca o rață, trebuie să fie rețeta aia de burger de rață de la Saatchi & Saatchi +The Geeks

Totuși, perele confiate sunt cele ce vor trebui evidențiate prin sus-numitul burger la prima probă de la Cupă. Dar cea mai așteptată probă de săptămâna viitoare e, pentru ei, cea de improvizație, "la care sperăm să ne ajute creativitatea, project managementul și spiritul de echipă".

Dan Crețu (Senior Art Director) și Paul Foltache (Developer) sunt bucătari-șefi, iar restul membrilor vor asigura voia bună, tăiatul legumelor și glumele cu prune. Vorbim despre Ioana Brebu (Account Director), Alexandru Buraga (Designer), Tiberiu Coman (Senior Copywriter), Teodora Stefan (Senior Copywriter), Simona Zglimbea (Account Executive), Georgiana Rotaru (Account Director) și Cristian Preda (Art Director).

Pentru că vom avea o concurență acerbă în fața plitelor, pe care însuși Gordon Ramsay ar aplauda-o în gând, i-am întrebat cu ce speră să se diferențieze în fața juriului. Nimic mai simplu: "Prin plating, formă de prezentare și poate coregrafie?!". 2018, prima ediție a Cupei Agențiilor la Gătit unde se va dansa! 

 

Team spirit. Bun (la gust) și ăla 

Echipa de anul acesta "conține" o generație nouă de Geekși proaspăt rumeniți și puși pe treabă.

S-a format dintr-un mix de entuziasm, două degete de ”cât de greu poate să fie?!” și un topping de „guys, am eu o rețetă legendară de burger de rață”. Se poate spune că participăm mai mult pentru „team spirit”, decat pentru abilitățile de bucătari.

Dan este dintre cei mai pricepuți, așa că strategia noastră este să nu-l încurcăm prea tare în timpul probelor.

 

Bucătăria de zi cu zi

Cred că ne entuziasmează mai mult mâncatul decât gătitul. În ceea ce priveste skill-urile, Dan și Paul sunt cei care mai vin cu ceva experiență de gătit acasă. Ceilalți speră să compenseze prin voie bună și tăiat legume.

 

Toți banii pe rață. Și celelalte probe de concurs

La prima probă noi am hotărât să mergem „all in” pe burgerul de rață a lui Dan, iar aparent perele confiate chiar sunt un ingredient-cheie pentru această rețetă. Proba la care ne-am entuziasmat cu toții a fost cea de-a treia  (improvizația), la care sperăm să ne ajute creativitatea, project managementul și spiritul de echipă.

 

Puncte forte de echipă

Întrucât avem 2 bucătari și 4 susținători, sperăm să ne diferențiem prin plating, formă de prezentare și poate coregrafie?!

 

Ambiții de Finala sau fun cu colegii?

Ar fi super dacă am ajunge în finală, dar mai degrabă, cred că ne unește ideea de a face ceva complet diferit alături de colegii pe care îi vedem zilnic în cu totul alt context.

 

Urări de bine

Juraților vrem să le spunem să fie cât mai blânzi, și că poate ar fi bine să nu vină flămânzi la jurizare. Iar adversarilor le urăm mult succes și mai ales, distracție plăcută.

 

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related