United Media Services si Heist Industries – Best Brand on Instagram pentru contul MEGA IMAGE, la Webstock 2018

United Media Services si Heist Industries – Best Brand on Instagram pentru contul MEGA IMAGE, la Webstock 2018

United Media Services și Heist Industries au fost premiați vineri seara, în cadrul Webstock Awards 2018, cu distincția Best Brand on Instagram pentru contul MEGA IMAGE ROMÂNIA.

Cele două agenții au pus bazele strategiei de comunicare pentru contul de Instagram MEGA IMAGE ROMÂNIA în iunie 2018, cu conceptul Mega Slices of Life, bazat și inspirat din pop culture. Astfel, feed-ul de Instagram al brandului a fost transformat într-un moodboard, mutând inspirația din magazine în online, prin „content appealing” pentru consumatori.

 

2018 în Social Media – Mega Image o sursă reală de inspirație

Strategia de comunicare a adus o schimbare majoră paginii de brand către un content 100% original, toate postările fiind fotografiate și/sau filmate săptămânal. Contul de Instagram al MEGA IMAGE ROMÂNIA a devenit locul creat pentru nevoile consumatorului, un univers inspirat din stilul său de viață.

 

„Mă bucură enorm că eforturile de a crea content sută la sută real au fost apreciate. Poveștile reale și relevante pentru comunicarea de brand sunt un element definitoriu al ADN-ului Heist Industries. Mulțumim Mega Image pentru inspirație și echipei United Media Services pentru susținerea media a contentului creat”, spune Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries).

 

 “Când spui Mega Image, spui inspirație în fiecare zi, în orice moment, iar misiunea noastră a fost să subliniem acest statement și pe contul de Instagram al brandului și sa-l facem văzut și cunoscut tuturor. Apreciem tare mult recunoașterea primită pentru implicarea din ultimele luni și, mai important, ne bucurăm să fim parte din universul Mega Image”, spune Cătălina Ciocîltan (Digital Strategy Director, United Media Services).

 

 “Instagramul este pentru noi un teritoriu nou, dar în care intrăm cu mult curaj pentru că știm că este o parte integrata a vieții clienților noștri. Ne dorim să fim aproape de ei și să le oferim un continut relevant, astfel încât aceștia să își găsească inspirația la noi, oricând au nevoie. Premiul vine ca o confirmare a faptului că poveștile din Mega sunt bine înrădăcinate în cultura orașului.”, Andra Iazăgeanu (Digital Manager, Mega Image).

 

Contul de Instagram al brandului a devenit o sursă de inspirație care aduce mai aproape de consumatori, sub umbrela Slices Of Life, content apetisant, in timp real, inspirat din pop culture și co-creat cu influenceri. Contentul este creat sub formă de griduri interactive compuse din vizualuri statice și animate, postate în momente diferite, în funcție de oportunitatea de consum, demonstrând că Mega Image oferă consumatorilor inspirație în fiecare moment al zilei.

Rezultatele nu au întârziat să apară, astfel că în doar 3 luni de la preluarea contului s-a înregistrat creșteri la toți indicatorii.

Echipa Heist Industries: Claudiu Trușcă – Social Media Manager, Andreea Bungă – Digital Account Manager, Claudiu Degan – Head of Digital, Radu Pilat – Creative Director

Echipa United Media Services: Cătălina Ciocîltan – Digital Strategy Director, Lavinia Ghișe – Performance Manager, Dana Popescu – Account Director, Nicolae Stancu – Head of Planning

Echipa Mega Image: Andra Iazăgeanu – Digital Manager, Oana Dumitriu – Brand & Communication Marketing Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related