[Cook-off publicitar] Oamenii de la FIVE's vin pregatiti de improvizatie; exclus sa nu treaca de calificari

[Cook-off publicitar] Oamenii de la FIVE's vin pregatiti de improvizatie; exclus sa nu treaca de calificari

Dintre cele 4 probe pe care le-am pregatit pentru aceasta editie a Cupei Agentiilor la Gatit, echipa de productie culinara FIVE's International si-a ales o preferata. Nu e Ingredientul-vedeta - unde pregatesc deja o abordare fresh asupra usturoiului, ci A la Improvizante. Adica acea proba unde echipele vor primi o serie de ingrediente pentru a crea un preparat neconventional, serie presarata si cu ceva ingrediente extra, nu toate obligatorii. Bineinteles, aceasta din urma este prima proba a Finalei, astfel ca nici nu e loc de vreo infragere in calificari.

Pregatiti de improvizatie pe 17 octombrie vor fi Radu Botezatu (Events Project Manager), Alexandru Gruia (Sales Account Manager), Claudia Bibelea (Client Administration Officer), Alexandra Vasile (Economist), Giulia Taddei (IT specialist) si Irina Zamfir (Economist).

Iar mai jos le-am consultat si istoricul culinar recent. Nu stau deloc rau capitolul deserturi: carrot cake, tort de mere cu crema de zahar ars sau inghetata din iaurt. Toate, asezate frumos langa o friptura carbonizata, un dish cu care ne-am mai cunoscut si noi de-a lungul vietilor noastre culinare.

 

Detasamentul culinar FIVE's la Cupa Agentiilor 2018

Toti ne-am dorit, de impotrivire nici nu poate fi vorba, cei care s-au impotrivit deja nu mai lucreaza in companie!

Nu avem un lider pentru ca noi credem mult in puterea echipei si in faptul ca vom fi pe rand la carma! Suntem increzatori in fortele noastre. In mod normal, fetele ar gati cel mai bine; dar, dupa cum se aude, barbatii sunt cei mai buni bucatari, nu? :)

 

Bucataria cotidiana. Ultimele preparate gatite in casa

Pentru unii (dar evident ca nu dam nume!), bucataria e acel loc din casa unde se afla frigiderul cu bere, sau coltul din casa unde este cosul de gunoi :)

Nu conteaza ordinea, dar ultimele preparate (astea chiar sunt pe bune!) sunt carrot cake, inghetata din iaurt, piept de curcan la cuptor, tort de mere cu crema de zahar ars, friptura carbonizata si paste bologneze.

 

Cele 4 probe de concurs: surprize, emotii, inspiratie 

In domeniul in care activam este greu sa mai fim surprinsi :) Dar ne inspira proba a treia (pentru ca nu concepem sa nu ajungem acolo) - spontaneitatea si elementul surpriza sunt cele mai bune ingrediente :)

Cele mai mari emotii le avem in trafic si inaintea deadline-urilor. Restul sunt doar provocari :D

 

Sneak preview: usturoi

Nu am ales noi usturoiul, usturoiul ne-a ales pe noi. Este un ingredient comun, de prea putine ori pus in evidenta (stiati ca exista inghetata cu aroma de usturoi?). E foarte usor de combinat cu alte ingrediente si folosit pe aceste meleaguri din timpuri stravechi (in zona Bran vanzarile merg destul de bine, iar in ajunul Sfantului Andrei exista chiar o bursa a usturoiului) :))

Interpretarea speram sa fie o surpriza, iar pentru ca aceasta sa fie de proportii, v-am ruga frumos sa adaugati la lista de ingrediente si 5 felii medii de bacon :)

 

Puncte forte

Sunt muuuulte... Suntem extrem de creativi, orientati pe rezultat, proactivi, avem bune abilitati de comunicare,  suntem perseverenti in cautarea solutiilor, avem disponibilitate pentru program prelungit :)) Mizam pe forta grupului!

 

Ambitie de Finala sau fun cu colegii? 

Fiind o competitie, evident ca vom intra pe teren sa luam toate punctele puse in joc si sa demonstram ca in cantonament am acumulat o "foame" de victorie.

Cu cate un magazin la fiecare colt de bloc, saormeriile, firmele specializate in livrari de food si corner-food-urile pline de la primele ore, coroborate cu distantele din Bucuresti si programul de serviciu, juratii ar trebui sa ne acorde circumstante atenuante si sa plece de la premiza ca bucataria a devenit locul in care mancam mai mult si gatim mai putin.

Adversari? Noi nu avem adversari, avem colegi. Tocmai de asta le uram lucruri simple: sa li se taie maioneza, sa li se arda mancarea, sa seteze gresit temperatura cuptorului... din astea lejere :D

 

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related