Cea de-a 25-a ediție Golden Drum începe mâine la Portorož, Slovenia

Cea de-a 25-a ediție Golden Drum începe mâine la Portorož, Slovenia

Profesioniștii din industria creativă se pregătesc să revină în Portorož, Slovenia, pentru ediția aniversară a Festivalului Internațional de Creativitate Golden Drum: trei zile – între 17 și 19 octombrie – pline de discursuri și workshop-uri inspiraționale care pun la dispoziție o mulțime de oportunități educaționale, un program anticipat de competiție și oportunități de socializare.

În aceste trei zile, peste 40 de speakeri excepționali vor discuta despre găsirea surselor de inspirație pentru creativi și semnificațiilor acestora, teme necesare pentru a găsi soluții la provocările viitorului. De asemenea, speakerii vor vorbi despre felul în care putem deveni inițiatorii viitoarelor schimbări. 

„Pe lângă accentuarea creativității, ne-am străduit să abordăm un spectru larg de subiecte, astfel încât experiența la festival să fie cât se poate de cuprinzătoare, iar programul să fie cât mai provocator, informativ și inspirațional. O mare parte din festival este dedicată celor mai bune practici și îmbunătățirii rezultatelor în afaceri. Așadar, am încercat să căutăm inspirație pentru a rezolva provocările viitorului abordând speakeri care știu să detecteze cel mai bine contradicțiile modernității. Ei sunt cei mai buni catalizatori pentru schimbările din viitor,” , spune Mojca Briščik (Președintele Festivalului Golden Drum).

 

Delegații vor avea ocazia să îi asculte pe Sir John Hegarty, Fondator și Responsabil de Creativitate în cadrul Bartle Bogle Hegarty, Regatul Unit, Barry Wacksman, EVP și Director Global de Strategie la R/GA New York, David Pivk, Director de Comunicare de Brand al NIKE EMEA, Jan Jelle de Boer, Strateg Creativ la MediaMonks, Olanda, Justin Billingsley, CEO al Publicis Emil, Regatul Unit, Stephan Loerke, Director Executiv General în cadrul World Federation of Advertisers, Belgia, Martina Olbertova, Fondator și Director General la Meaning Global, Regatul Unit/Republica Cehă, Mailine Swildens, Director în cadrul The ZOO EMEA, Franța și mulți alții.

Festivalul va fi acompaniat și de evenimente sociale pline de energie, începând cu petrecerea de deschidere a festivalului Golden Drum – Meet and Greet – miercuri seară de la ora 20:00. Joi, delegații vor avea ocazia să prezinte un dram de nebunie din propria țară în cadrul Wild Wild East Part by McCann Worldgroup, care va începe la ora 21:00. Cel mai important moment al festivalului va fi gala de vineri seară, unde vom întâlni câștigătorii Golden Drum și vom încheia cea de-a 25-a ediție a festivalului printr-o petrecere de final.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related