Proximity Worldwide este cea mai premiata retea de direct marketing la 'The Won Report'

Proximity Worldwide a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai creativa retea de agentii de direct marketing din lume, conform The Won Report.

Avand un scor final de evaluare de 1180 de puncte, reteaua Proximity Worldwide se detaseaza clar, cu 200 de puncte in plus, de urmatorul clasat (Ogilvy One). Mai mult, la clasamentul pe agentii, 4 din cele 10 cele mai premiate agentii fac parte din reteaua Proximity Worldwide.

In cadrul The Won Report sunt cuantificate rezultatele globale ale retelelor de direct marketing, in functie de numarul total de premii obtinute la competitiile de direct marketing derulate pe parcursul anului 2004. Creat de Patrick Collister, The Won Report este primul clasament din industria de direct marketing la nivel mondial realizat pe baza unor criterii eminamente obiective.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related