Vali Bărbulescu se alătură portofoliului Romanian Artists Agency

Vali Bărbulescu se alătură portofoliului Romanian Artists Agency

Sfârșitul anului aduce încă o veste bună pentru Romanian Artists Agency. Vali Bărbulescu intră în portofoliul de artiști ai RAA, agenția  de celebrity management care reprezintă vedete precum Virgil Ianțu, Răzvan Exarhu, Adrian Despot, Ciprian Marica, Sore, Lili Sandu, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Fotograf, regizor, DJ, VJ și voce de radio, Vali Bărbulescu este omul care sfidează barierele și care pune pasiune în tot ceea ce face. Este un artist multimedia, caruia îi place să se joace cu diverse forme de conținut, care stârnește și explorează mereu noi orizonturi.

“Vali Bărbulescu este un artist eclectic, un trendsetter,  o persoană talentată, care câștigă rapid aprecierea și dragostea celor care îl urmăresc... și nici nu e greu să vezi de ce. Are omul ăsta o energie bună, de animă discuțiile și bucură audiența! Din punctul meu de vedere, se-ntâmplă rar să întâlnești un artist sincretic, cameleonic, așa cum este el și ne bucurăm că este parte din familia RAA.  Îl asociez pe Vali cu asumarea, cu libertatea, cu pofta de a crea experiențe și de a experimenta. La toate astea adaugă simțul umorului și sinceritatea, dar cât de curând o să puteți vedea un pic mai mult decât ce a lăsat Vali să se vadă până acum”, a declarat Ana Maria Apostoiu (talent manager și co-fondator Romanian Artists Agency).

 

Vali Bărbulescu este un artist autentic, care a descoperit fotografia în urmă cu 10 ani și de atunci se află într-o călătorie vizuală continuă. Atracția pentru estetic în forme și spațiu l-a condus către fotografia de modă, pe care el o realizează natural, într-o manieră clasică, dar cu o rezonanță contemporană puternică. Pasiunea, determinarea și munca asiduuă au făcut ca fotografiile sale să fie recunoscute la Paris, Milano, Londra sau New York. Lucrările sale au fost publicate de către reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ sau Vanity Fair. În plus, a lucrat pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari și a pozat modele de top, așa cum sunt Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber.

Hedonist avid și cu un spirit nomad, Vali Bărbulescu se folosește de mijloacele artistice pe care le are la dispoziție pentru a transmite celor care îl urmăresc optimismul lui și dragostea de viață.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related